IZNENADIĆETE SE! Evo koliko zapravo Janjuš ima godina, šok otkriće!
Foto: Printscreen/TV Pink/Printscreen

Marko Janjušević Janjuš srpski je bivši košarkaš i učesnik više sezona rijaliti šou programa „Zadruga“ koji se emituje na „Pink“ televiziji, a sada je učesnik i Elite.

Kao košarkaš je dobro zarađivao, ali je često imao i finansijskih problema. Zbog toga je odlučio da napusti košarku i novac zaradi u rijalitiju.

U rijalitiju je postao prepoznatljiv po specifičnom smislu za humor, a potom se, iz sezone u sezonu, njegova priča komplikovala. U „Zadruzi 3“ svoju suprugu Enu prevario je pred milionskim auditorijumom i imao odnose sa starletom Majom Marinković. 

Tada je počela prava porodična drama. Posle te sezone „Zadruge“ Janjuševića je ostavila supruga, a on je nastavio vezu sa starletom koja nije potrajala.

Janjušu je supruga oprostila, sada su u dobrim odnosima, a nedavno je sve potresla vest o smrti njegovog brata Mihaila, te je Janjuš zbog toga morao i da napusti rijaliti.

Janjuš je rođen 12. marta 1985. godine u Beogradu. Živi i radi u Beogradu. Igrao je košarku u više srpskih klubova, a karijeru je gradio i u Bugarskoj, Španiji, Sloveniji, Crnoj Gori i Kini. 

Podsetimo, Mihailo Janjušević (27), najmlađi rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život 25. decembra 2023. godine, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zora

09.01.2024 16:14

Janjus je rodjen u livadi na kolovratu opština prijepolje.