Aneli i Milan
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Danima unazad u Eliti ne prestaje da se govori o izvesnom Alenu za kog se Aneli Ahmić raspitivala tokom posete njene majke. 

Ona je više puta negirala i menjala priču, a Janjuš joj je nakon povratka jasno stavio do znanja da odustaje od nje zbog stvari koje je saznao da ga je lagala i njenog ponašanja u rijalitiju dok je on bio odsutan. 

Nakon što je Janjuš sinoć javno rekao da u očima Maje Marinković vidi iskrenu tugu zbog njegove situacije, Aneli Ahmić skočila je kao oparena njega i udarila mu kontru. 

Voditelj Milan Milošević upitao je Aneli da objasni ko je izvesni Alen, za kog se raspitivala prilikom posete njene majke, a ona je dodatno pobesnela.

- Ja sam prva spomenula to ime? Jesam li ja prva pomenula to ime? - pitala je Aneli.

- Tvoja majka je spomenula Alena, onda si ti pitala da li je ljut na tebe, da li te čeka i da li se razveo - dodao je Milan.

- Nije tako bilo - pravdala se Aneli.

- Jeste i sinoć si kod Darka ispričala neistinu, odmah su pustili ljudi klip - poručio je voditelj.

- Meni je smešno da o tome pričam. Mama je došla tu, pomenula ime tog Alena. Janjuše, ti si mene povredio. Rekao si da je Maja više uradila, nego ja. Svima je sad ovde u interesu da mene... Boli me k*rac za to. Mene više ne zanima ovo! Ja više nisam za ovo, nisam psihički stabilna, boli me k*rca za narod koji će me osuditi. Janjuš je došao ovde, čitao neke natpise... Alen je osoba koju poznajem godinama. Pre Asmina smo se simpatizirali, nismo nikad ništa imali. Zaklela sam se u svoje dete - besnela je Ahmićeva, pa nastavila:

- Ne mogu da pričam sve, da ne bih povezala neke ljude. Imali smo neke simpatije, ali nije to bilo ništa strašno. Pre nego što sam došla... Ne mogu da pričam, jer ne želim da petljam druge ljude - dodala je ona.

Što si pitala da li te čeka i da li je ljut na tebe? - pitao je voditelj.

- Ja sam rekla jednoj osobi da on mene čeka. Nije mi "sigurica", nego sam osetila simpatije prema tom čoveku, a Janjuš se pojavio. Mama mi ga je sama pomenula, nisam ja prva pitala. Ja sam pitala da li me čeka, ona mi ništa nije odgovorila, kao što se vidi na klipu - priznala je Aneli. 

Ja sam završio. Ja sa Majom ne teram inat... - dodao je Janjuš.

- Aneli, da li je moguće da ti nemaš trunku razumevanja? - pitao je Milan.

- Kriva sam, neću da se branim, hoću da idem odavde. Kriva sam, istina je Alen. Pričala sam sa mamom o Alenu, kriva sam i gotovo. I da, imam mišljenje da je Janjuš došao ovde da me napadne i iznese sve spolja - besnela je Aneli.

- Jad i beda! - rekao je Janjuš.

Podsetimo, prethodne noći u program uživo uključila se sestra Aneli Ahmić, Sita, koja je otkrila šta joj je Janjuš ispričao dok je bio napolju. 

- Dok smo pričali njemu je smetala to Anelino ponašanje u "Eliti", ja sam pokušala da mu objasnim da je ona ušla totalno slomljena u rijaliti, jer ona nije kvarna i ne može se uklopiti tako lako u to okruženje. Za Munju mu takođe nije bilo jasno šta se dešava. Janjuš je isključivo ljut zbog situacije sa Munjom i otkako je mama došla u posetu, to je jedino - govorila je Sita na samom početku razgovora. 

- Alen je kao naš član porodice, on nikad ništa nije imao sa Aneli, tako da je ja molim da kaže šta je istina, jer će se posložiti to sve. Meni nije jasan tok razgovora mame i nje, ali ja tvrdim da ništa nisu nikad imali, on je samo naš prijatelj i to je to. Ja sam Janjušu objasnila ko je taj čovek. Ja neću ulaziti u detalje šta znači to da je čeka on napolju, ja znam da ranije ništa nije bilo između njih ali da li su bili u nekom muvanju to ne znam. Za detalje sa njim ja stvarno ne znam. Ja ne podržavam šta je pisala i šta je sve rekla. Kad bih ušla rekla bih joj da li si ti ponela tikvu ili glavu u kuću. Volela bih da ispriča pravu istinu i to joj poručujem - pričala je Sita. 

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading