Marko Đedović
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Učesnik Elite Marko Đedović sinoć je tokom reklama otišao do spavaće sobe i besan zbog svega što je čuo o Aneli Ahmić, prokomentarisao goruće teme sa Majom Marinković. 

Ovde nema ološa kojem nismo tapšali, razludiš više, pa se pitaš da li si normalan... Da li sam ja normalan? Stanija je za mene ološ, ali da ideš da se slikaš ispred njene zgrade, pa ja bih mojoj majci j*bao majku, ne mogu da je zamislim u ovoj situaciji. Slika se kod Stanijine zgrade, Aneli kaže: "Ma neka je", ova (Jovana Cvijanović) nema kome nije p*pušila k*rac na estradi. Nisu ni ti tačni, estrada je bolesna, ima dvoje zdravih ljudi. Šaki i Miona su legende rijalitija. Aleksa sad priča sa Aneli, sprema je za Olimpijadu, ne znam šta će. Ova ima facu kao da ju je neko iza ćoška uplašio. Milicu i Terza boli p*čka za sve, oni se j*bu kao konji, ja prolazim, a ono roka i roka, ali bar čiste i tuširaju se. Majko sveta... Oni se j*bu sa kumovima. Vivijen ima tri dana, ima da nas pokolje dok spavamo. Sjajna situacija sa roditeljima, bolje voz da udari nego da dođu. Sale Luks podržava Mensura, čovek se šokirao kad ga je video na klipu. Ja tačno znam šta će da rade ljudi, ja znam svačiju šifru ovde - govorio je Đedović.

- Pogledaj ti Miću... Ajde ti meni reci iskreno, da li sam ja normalna? Ja sam koliko toliko još i zdrava, nije strašno. Pogledaj ti Miću šta on radi - komentarisala je Maja Marinković. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

- Pitali bi i mene da li je mene sramota, ali me puštaju da lupetam. Ne zna se ovde ko je luđi. Danka i ova pevačica ja bih na ulici da ih sretnem vrisnuo. Ovde treba da se stave rešetke i da se pusti struja kroz živu ogradu - dodao je Marko.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading