Aleksandra Nikolić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6", sa bivšim partnerom i rijaliti učesnikom Filipom Carem čeka devojčicu.

Aleksandra i Filip imali su burnu vezu i više javnih svađa, nakon čega su odlučili da na svoju ljubav stave tačku, te se Aleksandra vratila u Beograd iz njegovog doma u Crikvenici i uveliko se sprema za dolazak naslednice. 

Bivša rijaliti učesnica veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde svoje faove redovno obaveštava o detaljima iz njene svakodnevnice, te je i ovog puta uspela da objavom oduševi pratioce.

Naime, Nikolićeva je pokazala kako izgleda u 7. mesecu trudnoće, pozirajući u pidžami koju je podigla tako da pokaže trudnički stomak.

Uz fotografiju je stavila i pesmu Marije Šerifović "Dolazi ljubav".

Podsetimo, Aleksandra se našla u žiži javnosti kada je raskinula sa Filipom i blokirala ga na mrežama, a potom ga odblokirala i zapratila.

Ona je tada za Alo! prokomentarisala tvrdnje o njihovom navodnom pomirenju:

- Nije istina da smo se pomirili, upravo gledam i smejem se čitajući komentare na tu temu. To je budalaština, on i ja smo se zapratili iz drugih razloga - započela je Aleks, pa nastavila:

- Ljudi moraju da shvate da ćemo Filip i ja uskoro imati bebu, našu bebu i da, hteli - ne hteli, uvek ćemo biti u kontaktu i održavati neku vrstu komunikacije - objasnila je ona, pa otkrila da se čula sa bivšim partnerom, kao i o čemu su pričali:

- Čujemo se, čuli smo se baš sada, oko krevetca za bebu. Spremamo se, spremamo prostor, brojimo sitno. To je normalno.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading