Vanja Aleksić
Foto: Alo/Alo/ Ilustracija

Tiktokerka Vanja Aleksić je još uvek zakonita supruga rijaliti učesnika Nenada Aleksića Ša.

Vanja je nedavno donela odluku da napusti Srbiju, te je svoje pratioce obavestila gde je otišla.

Još uvek nije poznato zašto se Vanja odlučila na ovaj potez, pa se mnogo spekulisalo da nije mogla da se nosi sa pritiskom javnosti zbog javne prevare i veze repera i Mione Jovanović.

Tiktokerka je danas šokirala pratioce kada je podelila fotografiju na svom Instagram storiju u venčanici.

Naime, Vanja je pozirala u raskošnoj venčanici, sa cvećem u rukama, pa se pohvalila na društvenim mrežama, a reakcije nisu izostale.

Momentalno joj je stiglo pregršt pitanja na temu svadbe, jer, kako je nedavno pokazala momka kako su mnogi mogli da nagađaju da je to njen novi dečko, ona je podelila zajedničku fotografiju, fanovi su ovo protumačili tako da Vanja možda ponovo staje na ludi kamen. 

Fanovi se pitaju kako će Ša podneti činjenicu da ga je supruga, zbog koje je prvenstveno i ušao u rijaliti, tako lako zamenila drugim muškarcem.

Podsetimo, Vanja je nekoliko puta već na svom TikTok profilu govorila o braku sa Ša, gde je iznela šokandte detalje. 

- Moji roditelji su ga voleli dok nisu znali kakav je on. Oni ne znaju ni 50% onoga što se desilo. Poništava se brak, može da se poništi klinac. Htela sam da ostanem od braka deset dana pred venčanje, ali sam ostala u drugom stanju. Zbog čega se moja trudnoća završila, o tome ću trek da pričam - govorila je Vanja Ignjatović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

01.02.2024 12:16

Sve ostavljaju skraćenog kompleksaša ko govno na kiši