Anđela Šparavalo
Foto: Printscreen/Printscreen

Porodica učesnice Elite, Anđele Šparavalo, ne može i dalje da se pomiri sa činjenicom da je njihova ćerka u istoplonoj vezi, a sada je drama dobila novi epilog.

Anđelin otac je u porukama koje je uputio voditelju Milanu Miloševiću, otkrio da je njena majka, a njegova supruga, u veoma lošem zdravstvenom stanju zbog veze njene ćerke sa Bojanom Pavlović.

On je naveo da strahuje za njen život i apelovao na produkciju da hitno reaguje.

- Jutros ste se dopisivali, sve mi je rekla, mnogo je potreslo, je l i posle bratovljeve poruke ostala je s Bojanom. Molimo Boga da se ne pogorša stanje moje žene i šećer joj je mnogo skočio od stresa. Samo me je molila da ti kažem, ako joj se nešto desi da će Anđela ceo život da je nosi na duši i da čuvam Đoleta. Eto, Milane kroz šta prolazim, moram izdržati. Hvala na razumevanju. Milane, moraću nekako da se obratim produkciji jer ovo nije igra. U pitanju je život moje žene, ovo se ovako neće završiti - pisao je u porukama Anđelin otac Milanu, prenosi Pink.rs.

Bojana Pavlović

Printscreen

 

Podsetimo, Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo planiraju da napuste rijaliti. One, naime, više ne mogu da se nose sa pritiskom ukućana, ali i javnosti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading