Asmin objavio Stanijinu fotku uz snažnu poruku
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Starleta Stanija Dobrojević stavila je tačku na emotivnu vezu sa Asminom Durdžićem, nakon što je učesnica Elite Aneli Ahmić počela da iznosi u javnost niz tvrdnji o njemu, za početak, da je i dalje u verskom braku sa njom.

Asmin i Aneli tada su započeli medijski rat koji traje mesecima sve do danas, a Stanija je tada objasnila kako ne želi da bude u ljubavnom odnosu sa zauzetim muškarcem.

Međutim, izgleda da su se stvari između njih promenile, te da je par uspeo da izgladi odnose. 

Stanija

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, Stanija je nedavno došla na snimanje jedne emisije, a dovezao ju je upravo Asmin, a sada su se "odali" i na društvenim mrežama.

Oni su objavili identične fotografije pozirajući na istom mestu u isto vreme, a po svemu sudeći oni se trenutno nalaze zajedno u Majamiju u Americi.

 

 

U pitanju su fotografije nastale u jednom Barbi lokalu. Stanija je sve to objavila na svom Instagramu, a ubrzo se i Asmin oglasio sa sličnom objavom na kojoj se jasno vidi da se nalazi na istom mestu kao i Stanija.

Njihovi fanovi odmah su zaključili da su se njih dvoje pomirili i da ponovo uživaju u ljubavi, dok oni to još uvek nisu javno potvrdili.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading