Anđela Šparavalo
Foto: Printscreen/Printscreen/Pink.rs

Učesnica Elite Anđela Šparavalo, priznala je cimerima da je sve što se tiče porodice do sada slagala i da nikada nije maltretirana od strane njih.

Ova njena šokantna izjava zabezeknula je pojedine ukućane, koji su osuli drvlje i kamenje na nju.

- Moji ne lažu, ja sam sve slagala. Oni su moja porodica, ja bih za njih sve dala. Sve sam slagala, volim vas puno, i želim da vidim mog brata - rekla je Anđela, nakon čega je Đedović zapenio, a Milan Milošević ostao bez teksta.

- Meni je posle ovog razgovora mnogo toga jasno. Anđela pokušava da izmanipuliše sa Bojanom i da izazove sažaljenje kod nje. Htela je tim pričama da je, a to je užasno. Ozbiljna manipulacija je najgora . Ja se iskreno nadam da niko neće fatalno završiti. Ona se igra sa porodicom i sa ljudima - rekao je Đedović, a njena bivša, Bojana, odmah se nadovezala:

Anđela Šparavalo

Printscreen/Pink.rs

 

- Mene ne zanima šta drugi pričaju. Meni nije problem njena porodica, meni druge stvari smetaju. Nas dve nismo u vezi i ja neću biti sa njom, ali neću ni dozvoliti da lupa gluposti - istakla je Bojana.

Janjuš smatra da ona sada pokušava da opravda svoje postupke.

- Ona pokušava da opravda svoje postupke time što će reći kako joj je porodica loša, kako su je maltretirali i zanemarivali. Anđela ti nisi shvatila ništa iz razgovora sa roditeljima, oni su se još više obrukali. Šta je istina Anđela? Niko ne može da veruje šta si pričala, a sada ispada da sve lažeš - rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Slavica

05.03.2024 19:06

Andjeli nije vredna ni spominjanja.