Ša i Miona
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Reper Nenad Aleksić Ša ušao je u rijaliti da sada već bivšoj ženi Vanji Ignjatović dokaže da je voli, međutim, ništa od toga nije se desilo.

Naime, tiktokerka Vanja i reper pre nekoliko dana ipak su se zvanično razveli, a Nenad je uplovio u vezu sa pevačicom Mionom Jovanović. Ona je pak u spoljnom svetu imala momka iz Zagreba, inače uglednog biznismena Stanislava Krofaka. On je pak odmah raskinuo vezu sa Mionom kada je video varnice između nje i Ša, a sada se desilo nešto nalik španskoj seriji.

Kako mediji prenose, navodno se pojavio dokaz da je Stanislav smuvao Vanju, bivšu suprugu repera koji mu je oteo Mionu.

Ša i Miona

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Prešla je zabranjenu crtu, tako da je sad slobodna devojka…Ja sam video pre nekoliko dana gde to ide i nastavio sam dalje. Čujem se s jednom ženskom osobom, kad se sazna koja je, goreće - rekao je Stanislav za Pink u vreme kada je odjavio Mionu kao svoju zvaničnu partnerku.

Stanislav i Vanja

Foto: Printscreen/instagram

 

 

On je u međuvremenu izjavio da sa Vanjom, Nenadovom bivšom suprugom nema ništa, ali je naglasio i da je ona lepa devojka sa finim manirima. E sad da li kriju vezu ili i dalje samo flertuju, ostaje da vidimo. Svakako Stanislav se fino revanširao reperu koji će po svim prilikama ostati i bez Mione jer se svako malo svađaju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI