Stanija u provokativnom izdanju
Foto: Alo/Printscreen

Stanija Dobrojević, atraktivna starleta i i biša rijaliti učesnica, već duže vreme baškari se u toploj Floridi, a ono što je posebno privuklo pažnju u poslednje vreme, jeste njen emotivni odnos sa Asminom Duržićem.

Starleti se "osladila" tropska klima i lepo vreme pa već duže vreme svoje dane provodi tamo, daleko od Rume, a neretko na svom Instagram profilu imamo i priliku da vidimo kako izgleda njena svakodnevnica.

Stanija vodi zdrav život, te njen dan uvek počinje zdravom ishranom i treningom, a gotovo svakodnevno ona se trudi da svoje obožavaoce počasti provokativnim kadrovima, koji su sudeći po komentarima, često na ivici erotike.

Starleta je na svom Instagram nalogu, postavila fotografiju na kojoj nije imala grudnjak, a rukama je prekrila grudi koje su ispale, a kako je stajalo u komentaru Dobrojevićeva se požalila kako je izgorela u solarijumu, ali ako je sudeći po fotografiji, ovde je fokus bio na njenim grudima.

stanija

Stanija Dobrojević, printscreen Instagram

 

Podsetimo, nedavno je njihovu vezu potvrdio i Asmin, čestitavši joj dan žena dirljivom porukom:

Ti si razlog, nada i san, sve što sam ikada želeo i celi život maštao... Alibabina žena! Srećan 8. mart - napisao je uz njenu fotografiju Asmin Durdžić.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Kroki

13.03.2024 07:10

Hvali se vestackim grudima ,da joj nije njih bila bi ravna kao daska.Kad li ce da pocne da se oblaci?