Aleksandra Nikolić
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Pobednica Zadruge 6 i bivša rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić danas je na svet donela devojčicu, kojoj su dali ime - Leona. 

Kako je Nikolićeva istakla za Alo! "ovo je najlepši osećaj koji žena može da doživi".

Aleksandra  je sada na svom Instagramu podelila i prvu fotografiju sa naslednicom iz porodilišta, a uz to i emotivnu poruku.

- 17.04.2024. Rodila se naša Leona. Vole te tata i mama najviše na svetu! Svi kažu da liči na tatu. Ja sam i dalje u pozitivnom šoku od svega. Jedino sto znam jeste da ćeš biti beskrajno voljena zauvek od nas dvoje. Hvala svima na čestitkama. Ovakvu ljubav prvi put osećam. Ti si centar našeg sveta, naša mala lavica - napisala je ponosna mama. 

Ubrzo nakon Aleksandre, na svom Instagram profilu oglasio se i ponosni tata.

Filip Car

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pozdrav ekipa! Ja sam Leona Car, imam 4 kilograma i 55 cm. Da vam se zahvalim za sve čestitke što ste uputili mom tati i mami, oni će vam se javiti svima kad odspavaju napokon jer sam ih za*ebavala zadnjih dana na najjače - napisao je on.

Podsetimo, Aleksandra se prvi put oglasila za Alo! i otkila detalje porođaja, a više o tome pročitajte ovde. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zlata

17.04.2024 23:19

Nek je ziva i zdrava cestitam rojgenje cerke caru i aleksandri boze kako lici carù ❤❤❤

Mare

18.04.2024 06:44

Dete kao svako dete, neka je zdravo i sretno ali ovo proseravanje je odvratno, kome oni da se obracaju? Ko su oni? Pamtimo sta su radili jedno drugom, Odvratno o kome se pise