Maja
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnici Elite glasali su danas i birali najdrskiju osobu među njima, a pravi rat nastao je nakon što je Maja Marinković udarila na Aneli Ahmić, ali i Uroša Stanića.

Maja je izgovorila brutalne stvari, a onda je ustao Uroš i sasuo joj salvu uvreda u lice, a mnogi ističu da ju je ponizio kao niko do sada.

- Po meni je jako drska Aneli prema Janjušu, ona je pogazila reč svoje porodice kada su ti poslali čestitku na ramazan i posle 3 nepuna dana si legla sa njim u krevet, drska si iz lične koristi jer želiš ovde da provociraš ljude - odbrusila je Maja.

- Mi smo jako ljubomorni na tebe jer si nebitna, sediš sa čovekom i mazi te po nozi tebi reakcija ništa, sve radiš iz koristi - rekla je Aneli.

Maja Marinković

Foto: TvPink

 

- Pozdrav za Staniju moju drugaricu, ti si jedan težak folirant. Ako sam u vezi neću vas štedeti svog mišljenja. Uroš je drugo mesto, gleda ljude zbog kadra, on se družio sa mnom kad su ga Aneli i Janjuš odbacili, oni tebe koriste za neke ratove, u pravu je Žana kad je rekla da si beba podguzne muve, moraš da se kačiš na igrače ovde jer ste nebitni - bila je brutalna Maja, a onda joj je Stanić odbrusio:

- Tvoje zanimanje je hostesa, a ja sam zdravstveni radnik, meni je ispod nivoa da razgovaram sa tobom - rekao je Uroš i ceo Crni sto je prasnuo u smeh.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading