Anita Stanojlović
Foto: Printscreen/Printscreen

Učesnici Elite sinoć su gostovali u emisiji kod Ognjena Amdižića, a  Anita Stanojlović je bila u društvu svoje bivše supruge, Jovane Tomić Matora, dok je sedela pored svog novog dečka, Anđela Rankovića.

Anita je istakla da je nakon samo 20 dana braka sa Matorom shvatila da to nije ono što je očekivala, priznavši da nije dovoljno razmislila pre donošenja odluke, te da joj je to bila najveća greška.

- Anita, poslednji put kada smo se videli, bila si u braku sa Matorom - rekao je Ognjen.

- Ja se ne sećam toga (smeh). Kada sam videla da to nije to?! Možda posle nekih 20 dana, kada smo počele da živimo zajedno...Očigledno da nisam dovoljno razmislila i da nisam to shvatila kao ozbiljnu stvar - rekla je Anita.

- Je l' tebi smeta što je bila u braku sa ženom - pitao je Ognjen.

- Nije mi to pohvalno za nju i lepo za nju, ja verujem da je to bio njen ispad i eksperiment koji je započet u rijalitiju. Smatram da je bila psihički nestabilna. Da, ona je to uradila sama, sama je to želela, to je bila njena želja i odluka. Nije mi pravilo problem sve to za nju, ali mislim da njoj to nije bilo potrebno, ali mi ne pravi problem kada sam s njom u vezi - rekao je Anđelo.

- Anita, tebi je s Matorom jedino homoseksualno sikustvo - pitao je Ognjen.

- Da, prvo. Verovatno mi je zbog toga bilo zanimljivo, do njega sam se vodila time da sve treba u životu - rekla je Anita.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading