Miljana
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić sinoć je posetla Rajski vrt i od Drveta mudrosti tražila alkohol. 

Miljana je priznala da se plaši izlaska iz Elite i eventualnog susreta sa bivšim dečkom, Lazarom Čolićem Zolom, koji je samoinicijativno napustio rijalitiji ove sezone. 

- Plašim se izlaska i da koristim stari broj. Plašim se da me ne pozove Zola i da ne pokleknem ali očekujem da će se to desiti jer mu treba karta za ulazak u rijaliti, a ja pošto ga volim bolesno možda pokleknem, tako da ću da pokidam karticu jer tu nema ni ljubavi ni ničega jer tu nema ni lj od ljubavi i mislim da me nikada nije voleo, samo na početku sam mu bila atrakcija. A kad imaš svoj stav i arogantan si onda te ljudi mnogo više jure, kao što Miona radi. Danas me je i buđola provocirao za starateljstvo, tako isto i skraćeni, eto napravila sam ti retrospektivu svega - rekla je Miljana.

Miljana Kulić

Printscreen

 

- Koliko puta sam čuo sve ovo od tebe - reklo je Drvo.

- Ne znam šta planiraš da uradim, ja sam ti rekla nove stvari, prvi put si ovo sve čuo od mene, ja hoću sve ovo za druga da obezbedim. Evo, mogu nešto za ukućane... Slađa bi bila u vezi i sa Anđelom i sa Stanislavom, to nisi znao do sada. Treba mi alkohol za Uroša, ja ću samo pola limenke, jer pijem antibiotike - dodala je Miljana.

Inače, na društvenim mrežama nedavno se pojavio snimak kako Kulićeva nakon žurke meša tablete koje redovno uzima, antidepresive sa alkoholom. 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading