Nisu svi isti: Evo koji znakovi vole da eksperimentišu u krevetu, a koji su konzervativniji
Foto: Shutterstock

Rangirali smo 12 znakova zodijaka, od onih koji vole da eksperimentišu u krevetu, pa sve do najkonzervativnijih.

1. Vodolija – Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku su inteligentni koliko su i „prljavi“, tako da kada se to dvoje kombinuje - zagarantovana vam je luda noć!

2. Bik – Poznati kao uporni, Bikovi mogu biti senzualni i ljubazni, ali više od svega vole da pokrenu strast u postelji. Njihova sklonost prema romantici, pomešana sa nastranom stranom ličnosti je bez premca u horoskopu.

3. Blizanci - Znak koji se smatra dvoličnim je upravo to i kada je u pitanju seks. Vole da budu razigrani sa svojim partnerom i u zavisnosti od raspoloženja mogu da pređu od slatkog do super seksi u tren oka.

4. Lav - Oni vole da dominiraju u krevetu i uživaju kada je sve po njihovom. Ovaj znak će uvek biti strastveni pogodak, a na kraju će vas garantovano naterati da zaurlate od zadovoljstva!

5. Ovan - Živeći u skladu sa svojom vatrenom reputacijom, ovaj zvezdani znak je poznat po tome što svojim opasnim pokretima stvara vatru u krevetu. Vole da se igraju igrica i uživaju da obilno začine svoj seksualni život.

6. Škorpija - Ovaj znak je hrabar u životu, ali i kada se ugase svetla u spavaćoj sobi. Oni otvoreno govore o eksperimentisanju i pozvani su da budu 'seks bogovi' svih znakova. Vođenje ljubavi sa njima je mešavina oba sveta - vanile i čokolade! Mmmmm...

7. Strelac - Oni vode dobar seksualni život i uvek traže nešto će obogatiti njihov užitak u krevetu. Možda nisu potpuni „frikovi“ u krevetu, ali sigurno je da su uvek spremni da se upuste u avanturu.

8. Ribe – Kreativci zodijaka, Ribe će učiniti sve da predigru učine nezaboravnom ako je to ono što njihov partner želi. One su ljubazne, pažljive i veoma darežljive kada su u pitanju igrice u krevetu.

9. Jarac - Smatraju se perfekcionistima i možda im zato ne pada lako da budu nastrani. Oni vole kada su stvari pristojne i potrudiće se da vam pruže najbolje trenutke u seksu, ali pod njihovim uslovima.

10. Vaga - Ovaj znak uzima sve zdravo za gotovo u životu. Oni su oni opušteni, koji će biti u redu da uskoče u vagon kada dođe vreme i urade ono što je neophodno, ali neće nužno da ulažu dodatni napor.

11. Rak - Rakovi su često na raskrsnici požude i emotivnosti i češće nego ne, emocije pobeđuju. Prebrzo se vežu i radije bi to prihvatili nežno i romantično nego da se izlože.

12. Device - Pa, ovaj znak je najmanje eksperimentalan od svih, zato što za njih skupljanje novih trikova u krevetu nije toliko primamljivo. One vole da se drže onog što najbolje znaju, ali sa pravim partnerom možda budu spremne za nešto novo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading