STIŽE PERIOD PLANETE SMRTI Retrogradni Pluton će napraviti haos, evo na koga će najviše uticati
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Pluton je planeta smrti i ponovnog rađanja, kada krene retrogradno znači da nas očekuju ogromne promene na svim nivoima. Ceo naš život se menja iz korena. Tu smo da vam pomognemo da prebrodite ovaj period.

Ova planeta će uticati na vas lično i na kolektivnom nivou u mnogo čemu, zato je važno da se opremite jakim živcima, na to nas poziva energija retrogradnog Plutona. Ulazimo u period promena, a imamo savete kako da iskoristimo energiju ove planete.

Pluton je planeta smrti i ponovnog rođenja. Kada je retrogradna, otvara nam prostor da radimo na sebi u dubljim slojevima bića. Od 1. maja do 10. oktobra 2023. očekuje nas upravo tako duboko putovanje u centar nas samih. Već 1. maja počinje svoje retrogradno putovanje u znaku Vodolije, gde će ostati do 11. juna, kada ulazi u znak Jarca.

A Plutonov ulazak u znak Vodolije označava početak novog ciklusa. Pluton u Vodoliji takođe najavljuje veliki tehnološki napredak, jasniji fokus na zajednicu i čovečanstvo, kao i duhovni razvoj. Sve što Pluton donosi ima svoju svetlu i tamnu stranu – staro umire, novo se rađa i dešavaju se transformacije.

Simbolizuje istinsko dizanje iz pepela i sa sobom nosi energiju moćne i duboke transformacije na kolektivnom nivou. A kada je retrogradan, onda nas na ličnom planu poziva da se osvrnemo i procenimo kako se naš život transformisao, posebno od 23. marta 2023. godine.

Kako smo se promenili i evoluirali? Da li smo i mi doživeli ponovno rođenje ili smrt? Za njegove složene poruke potrebno je strpljenje dok nastavlja svoje retrogradno putovanje kroz znak Jarca do novembra 2024. godine kada će definitivno ući u znak Vodolije i otkriti svoj puni potencijal.

Energija retrogradnog Plutona može biti zastrašujuće moćna. Kada ide direktno, traži od nas da se suočimo sa spoljnim izazovima, a kada je retrogradan, upućuje nas da pogledamo duboko u sebe. Plutonova energija ponekad zahteva da se staro potpuno razgradi, slomi i spali da bi se rodilo nešto novo. To znači raskid sa starim paradigmama i idejama, što može biti veoma uznemirujuće, kako na ličnom tako i na kolektivnom nivou.

Ovo će takođe biti period kada ćemo se suočiti sa svojim mračnim delovima duše, svojom senkom i mislima i emocijama koje smo do sada potiskivali. Period od 1. maja do 11. oktobra 2023. godine Iako dolaze lične transformacije, ništa ne dolazi bez izazova i poteškoća. Treba se pripremiti i za izlive mračnijih impulsa i osnovnih emocija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading