Prati ih sreća na svakom koraku: Do kraja maja, 3 znaka horoskopa ostvariće najluđe snove, sve će im ići od ruke!

Vesti 21.05.2024 09:49 0

Pozitivna kosmička energija najviše će prijati predstavnicima tri horoskopska znaka.

žena

Shutterstock

Nalazimo se u drugoj polovini najlepšeg prolećnog meseca, a veći deo maja prolazi u znaku Bika i pod pokroviteljstvom Venere. Ovakva konstelacija planeta generalno obezbeđuje mirnu i harmoničnu atmosferu, a pozitivna kosmička energija najviše će prijati predstavnicima tri horoskopska znaka.

Bik

Bikovi, bez problema se možete smatrati pobednicima kosmičke lutrije ovog meseca, pošto će praktično sve ići u vašu korist. Rođeni u ovom zemljnom znaku poznati su po istrajnosti, ali i ljubavi prema udobnosti i luksuzu. Štitiće vas Jupiter, planeta koja se smatra najvećim kosmičkim dobrotvorom. Možete da računate na značajan napredak – kako u karijeri, tako i u privatnom životu. Nemojte se plašiti da napravite prvi korak.

sreća

pixabay

 

Lav

Bićete prepuni neverovatne energije do kraja meseca. Za to će biti glavni “krivac” vaš nebeski vladar, Sunce, a njegov naboj podariće vam harizmu i samopouzdanje, piše „Luftika“. Poseban uspeh možete očekivati u poslovnoj sferi. Sa zadovoljstvom će vas pozivati da učestvujete u ambicioznim projektima, koji će doneti profit. Vašu hrabrost će nagraditi anđeli čuvari, a Saturn u harmoničnom položaju stabilizovaće situaciju. Hrabro i uzdignute glave koračajte napred, jer će vam planete obezbediti održivi razvoj u svim oblastima života.

Jarac

Ostatak meseca je pravo vreme da ostvarite planove, koji su se ranije činili neralnim. Zahvaljujući uticaju Urana i Jupitera, sreća i uspeh biće na vašoj strani. Astrolozi preporučuju da obratite pažnju na mogućnosti i znakove koje vam sudbina šalje. Ovo se posebno odnosi na ljubavne veze – sada vam se ukazuju fenomenalne šanse da ostvarite svoje najluđe snove. Zvezde će biti na vašoj strani, ali kako biste uspeli, neohodno je da budete otvorenog uma.

Komentari (0)
Loading