IZ BAKINE KNJIGE RECEPATA Hrskavi i slatki medenjaci, odlični su uz kafu i druženje
Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:

- 150 gr ovsenih pahuljica može mešavina

- 3 kašike meda

- 50 gr maslaca

- 100 gr čokolade seckane

- 50 gr brašna

- 1/2 praška za pecivo

- 1 jaje

- 5-6 kašika mleka

Priprema:

U činiju izmeriti pahuljice dodati brašno sa praškom za pecivo, rastopljen maslac, mleko, jaje med i na kocke sitne čokoladu.

IZ BAKINE KNJIGE RECEPATA Hrskavi i slatki medenjaci, odlični su uz kafu i druženje

Foto: Bakina kuhinja

 

 

Sve izjednačiti dobro. Kašikom za sladoled ili običnom kašikoM vaditi kuglice redjati u pleh koji ste obložili pek papirom.

IZ BAKINE KNJIGE RECEPATA Hrskavi i slatki medenjaci, odlični su uz kafu i druženje

Foto: Bakina kuhinja

 

 

Malo odmaknuti jer se prilikom pečenja dosta rašire. Peći na 200 stepeni oko 10-15 min ne duže. Čim se ohlade izvaditi iz pleha.

IZ BAKINE KNJIGE RECEPATA Hrskavi i slatki medenjaci, odlični su uz kafu i druženje

Foto: Bakina kuhinja

 

 

Uživajte u fantastičnom ukusu ovih divni hrskavih slatki kolačića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading