Ugradnja silikona u grudi – inovativne tehnike koje daju rezultate
Foto: Tanjug/AP

Zbog prirodnih procesa i protoka godina, a nekada i usled određenih neočekivanih okolnosti i problema, javljaju se različiti deformiteti, zbog čega se odlučuje na korak povećanje grudi. Beograd daje veliki broj ordinacija i klinika koji relazuju ugradnju i podizanje grudi.

Iako nije presudan faktor, često pitanje koje se postavlja u javnosti, jeste koliko košta ugradnja silikona u grudi. Odgovor leži u činjenici da to zavisi od konkretnog stanja dojki pacijenta, samih želja, potreba i mogućnosti, u dogovoru sa iskusnim i uvek profesionalnim lekarima i drugim medicinskim osobljem. Inovativne tehnike u oblasti estetske hirurgije koje daju rezultate, jesu ugradnja silikona i podizanje grudi implantatima.

Zašto je popularno podizanje grudi implantatima?

Ugradnja silikona često podrazumeva i još jedan deo estetske intervencije, a to je podizanje grudi implantatima. Naime, kako u prirodnom stanju dojke mogu biti prilično nisko postavljene i opuštene, kao i imati izdužen oblik, povećanje grudi Beograd pored samog novog broja sa besprekornim izgledom, mogu uključiti i podizanje nihove visine. To je moderan i popularan način realizacije estetskih korekcija na grudima, u kombinaciji sa upotrebom implantata.

Zbog toga što je operacija gotovo bezbolna, rez minimalan i nevidljiv sa protokom vremena, a oporavak zagarantovan već nakon nekoliko dana, podizanje grudi implantatima uz silikone je veoma tražena usluga u oblasti estetske hirurgije. Sami implanti su takvi da daju grudima lep i čvrst oblik, zategnut izgled, a istovremeno osećaj mekoće i lakoće na dodir. Zatezanjem sa strane u domenu mišića, obezbeđuje se odgovarajuća visina, što daje odličan efekat kada je u pitanju povećanje grudi. Beograd

pruža veliki broj poliklinika i ordinacija sa iskusnim estetskim hirurzima, koji će svaku želju pretvoriti u stvarnost uz veliki broj akcija i odličnih cena usluga.

Povećanje grudi Beograd – koliko košta ugradnja silikona u grudi?

Ugradnja silikona usluga je koju iskusni estetski hirurzi realizuju za nešto malo više od 1 sat i 30 minuta, kao stvar rutine. Naravno, u dogovoru sa pacijentom precizira se veličina i oblik grudi, kao i njihova pozicija u pogledu razmaka i visine. Kada se postavlja pitanje koliko košta ugradnja silikona u grudi impantatima, to upravo zavisi od navedenih elemenata dogovora, i uglavnom se danas kreće na nivou između 2.500 i 3.000 evra pa višestruko skuplje. Moguće je pronaći i specijalne akcije u određenim periodima tokom godine, kao i za stalne klijente. Takođe, novčani izdatak razlikuje se za podizanje grudi imlantatima i uvećanje grudi uz masno tkivo koje se premešta sa drugih delova tela.

Najčešći razlozi za povećanje grudi u Beogradu i drugim gradovima, jeste nezadovoljstvo izgledom i stanjem postojećih grudi, deformiteti nakon gubljenja kilograma i porođaja, kao i brojni zdravstveni problemi. Implanti u kružnom obliku koštaju čak i više od 2.900 evra, a popularni anatomski više od 3.000 evra. Zatim, zahvat koji podrazumeva podizanje grudi implantatima kreće se cenovno oko 3.500 evra, a bez ugradnje silikona oko 2.500 evra. Sve to, zavisi od samog pacijenta, odabrane klinike, potrebnog obima i složenosti intervencija, kao i preporuka lekara. Postoperativni oporavak najčešće se plaća prema broju obavljenih pregleda i potrebnih dodatnih usluga.

Povećanje grudi Beograd ima bogatu ponudu u moderno opremljenim klinikama. Ukoliko se bira podizanje grudi sa implantatima, dobija se dvostruki efekat, a to su uvećane dojke uz odlično pozicioniranje bez opuštanja. Često pitanje jeste, koliko košta ugradnja silikona u grudi, a odgovor zavisi od niza faktora, kao što su potrebe i želje pacijenata u kombinaciji sa preporukama hirurga i složenosti intervencije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading