ROŠTILJ SA TVISTOM Pazarski ćevap uštipci i šumadijski "vrc“ (VIDEO)
Promo

Volimo i mi, ali nas je Mira sve podsetila da je lepše reći da jela imaju, ne „tvist“ nego, onako po srpski, „vrc“. Bliži se prvomajsko roštiljanje i da biste ove godine bili najbolji roštilj majstor koji će pokupiti sve pohvale gostiju, pobrinuli su se IDEA, Roda i Mercator. Oni su zajedno sa Filipom Ćirićem, chef-om poznatog Homa restorana koji se nalazi u Mišelinovom vodiču kroz Beograd i Mirjanom Bobić Mojsilović, književnicom i umetnicom osmislili recepte od 100% domaćeg mesa kome jedinom, kako kažu, znamo i istoriju i geografiju.

Filip je veliki ljubitelj domaćih proizvoda i svega što naši mali proizvođači već tradicionalno prave, pa je ovaj recept poseban i zbog toga što do svega možete lako da dođete, brzo da pripremite i zagarantovano trijumfujete kao roštilj majstor jer - recepti nisu komplikovani. Pazarski uštipci već zvuče preukusno, ali imaju i šumadijski „vrc“ koji su Filip i Mira predstavili u video receptu.

Mercator-S u svom sistemu od 210 mesara u svim Idea prodavnicama, Roda marketima i Mercator hipermarketima svojim potrošačima nudi samo 100% domaće meso koje je 100% UZGAJANO na najvećim domaćim farmama sa dugom tradicijom, isključivo HRANJENO hranom iz naših fabrika stočne hrane i gde je 100% KONTROLISAN celokupan proces, od uzgoja do prevoza. Nema dubokog zamrzavanja, pa meso za najviše 48 sati stiže od farme do, na primer, roštilja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading