PRINCEZA OD VELSA KOKETIRALA NA CRVENOM TEPIHU Nosila staru haljinu i naušnice iz Zare, a onda jednim potezom razbesnela publiku
Foto: Profimedia/Profimedia

Sinoć su dodeljene filmske nagrade BAFTA, a na crvenom tepihu svu pozornost je ukrala Kejt Midlton u lepršavom i elegantnom izdanju.

BAFTA-e su privukle mnoštvo glamuroznih poznatih ličnosti, ali ovde su ljubitelji mode imali smo oči samo za princezu od Velsa. Kejt je kanalisala stari holivudski glamur noseći ovu prelepu asimetričnu belu haljinu Alekandera McKueena.

Sviđaju nam se uklopljeni struk i suknja koja raste, kao i detalji na ramenu, koji su završili haljinu u pravom couture stilu. Uvek željna da se zalaže za održivost, to je zapravo prerađena verzija haljine koju je nosila na BAFTA dodeli 2019.

Svoj izgled je do savršenstva dopunila parom crnih somotnih operskih rukavica Kornelije Džejms, Akuazzura pumpama, torbom sa klačmom Jimmi Choo-a i povoljnim minđušama iz Zare.

 

Za svoju odeću, Vilijam je zadržao klasične i jednostavne stvari u crnom somot sakou sa duplim kopčanjem. Kejt je imala glamuroznu šminku sa ružičastim karminom i tamnim smokei eie-om, a za tu priliku je zabacila kosu iza ramena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading