garderoba
Foto: Alo/Foto: Alo!/Dušan Adamović/Ana Branković

Ekonomskoj krizi se ne vidi kraj, a proleće se bliži. Žene, a bogami i muškarci, hteli bi da obnove garderobu, a novčanici su im sve plići. Ipak, postoje trikovi koji će vam omogućiti da svake sezone obnavljate svoju garderobu, a da ne idete "u minusu".

Osnovni komadi

Osnovni komadi su oni koji dobro idu uz sve ostalo u vašoj garderobi. Na primer, sjajne farmerke, bela majica ili bela košulja. Ako investirate u ove stvari, uvek ćete imati šta da obučete. Pored toga, ovi komadi se mogu dobro kombinovati jedni sa drugima. Kada idete u kupovinu, uvek razmislite o tome da li ćete moći da nosite komad sa onim što imate u ormaru.

Odavno je bilo u modi posećivati sekond-hand prodavnice. U gomili neugledne odeće, ako imate dovoljno strpljenja, možete pronaći pravi dragulj, čak i brendiranu odeću.

Na autletima se, pak, prodaje odeća iz starih kolekcija, ali nikada nije nošena. U njima možete pronaći brendiranu odeću po pristupačnim cenama. Na internetu uvek imate deo odeće koji se prodaje na popustu. Ako vam je budžet mali, idite na internet. Tu uvek možete pronaći osnovne komade sa popustom.

Sačekajte rasprodaju

A na Instagramu brendovi reklamiraju svoju odeću, često po nižim cenama nego što biste našli u prodavnicama. Ne kupujte odeću čim se pojavi u prodavnicama, već sačekajte rasprodaje. Često ćete moći da kupite dva po ceni jednog.

Menjanje odeće

Svako u svom ormanu ima odeću koju više ne želite da nosite, pa tako i vaši prijatelji. Predlog je zamena odeće. Nećete potrošiti ni jednu marku, a pre proleća ćete osvežiti garderobu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading