PRKOSI GODINAMA Dženifer Aniston (54) konačno otkrila svoj lični eliksir mladosti
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Dženifer Aniston je poznata po svom neobjašnjivom nedostatku procesa starenja. Iako sada ima 54 godine, glumica odbija da stari i inspiriše obožavaoce da pokušavaju da shvate kako joj uspeva da izgleda tako mlado.

Čini se da je izvor mladosti jedino objašnjenje. Slavna glumica  je u mnogim prilikama bila ispitivana da otkrije koja je njena tajna mladelačkog izgleda.

Govoreći za Vogue 2021. godine, glumica iz serije Prijatelji je otkrila da često koristi kolagenske preparate. Holivudska zvezda je takođe pripisala svoj blistavi izgled svom načinu razmišljanja.

"Moja majka je uvek bila tako zdrava, lepa i u formi kada sam bila dete. Uvek sam to imala kao osnovu", otkrila je za Vogue u pomenutom intervjuu.

Video koji je objavila Instagram stranica "Ljudi ranije" podigao je nevericu fanova na viši nivo. Klip, koji je objavio nalog sa preko 200 hiljada pratilaca, prikazuje Anistoninu evoluciju tokom vremena. Korisnici platforme društvenih medija brzo su istakli da se glumica gotovo nije promenila od svojih ranih odraslih godina do danas.

"Najlepša žena na svetu", rekao je jedan obožavalac. "Nije se ni malo promenila", prokomentarisao je drugi. Samo morate da vidite video sami da biste razumeli zašto ga fanovi ne mogu shvatiti.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading