IZBACITE IH I IZ ORMANA I ŽIVOTA Ove 3 stvari čine da izgledamo starije
Foto: Pexels

Iako smo svesni da su godine samo broj svećica na rođendanskoj torti i da je najvažnije to kako se osećamo, mnogi od nas se trude da izgledaju mladoliko i zadrže svež izgled. Ovde nije reč samo o borama ili sedoj kosi, već da i neke modne kombinacije i stilovi mogu učiniti da izgledate starije ili mlađe.

Stilista Dani Mišel koji često sarađuje sa poznatim ličnostima, objasnio je koja 3 stila ili načina kombinovanja odećemogu da učine da izgledate starije:

1. Iznošene cipele i torbe - "Kada vaši aksesoari izgledaju umorno, to čini da i vi tako izgledate. Uverite se da su vaši najbolji komadi dobro negovani tako što ćete ih odneti u radionicu za popravku ili obaviti neku "uradi sam" negu kod kuće pomoću laka za cipele i torbe. Dodatna oprema zaista može da uglanca ili da uništi stil." - objasnio je Dani Mišel.

2. Nošenje retro komada bez stila - "Veliki sam obožavatelj vintage komada i njihovog uključivanja u svakodnevne odevne kombinacije. Ali, nemojte se plašiti da menjate, isečete ili ponovo izmislite komade kako bi bili relevantni i pratili trenutne trendove, a ne samo izgledali zastarelo", prenosi Sensa.rs.

3. Vaš stil je oduvek isti - "Niste isti tokom celog života, pa zašto bi onda vaš stil stagnirao? Postoji razlika između ponovnog kupovanja trendova iz sezone u sezonu i razvoja u skladu sa trenutnim trendovima. Svakako je važno da se oblačite prema svom tipu tela, ali ne plašite se da isprobate nove kombinacije."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading