IZGOREO CRVENI TEPIH Met Galu 2023. obeležilo ovih pet autfita (FOTO)
Foto: Profimedia/Profimedia

Neki su nosili dizajne samog Karla, dok su drugi nosili kreacije koje su inspirisane njegovom estetikom. Bio je to crveni tepih ispunjen monohromatskim izgledom, crnim i belim komadima, dok smo takođe uživali u dodiru tvida i hiljadama i hiljadama kristalnih ukrasa.

U nastavku predstavljamo 5 naših omiljenih izgleda sa Met Gale 2023. godine.

Naomi Kembel u vintidž Šanelovoj haljini

Naomi Kembel odala je počast Karlu Lagerfildu tako što je izašla u jednoj od njegovih kreacija. Odabrala je ružičastu satensku haljinu ukrašenu draguljima iz Šanelove modne kolekcije za proleće / leto 2010. koja je bila šik i elegantna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

Lili Kolins u Vera Vang haljini

Takođe smo imali priliku da vidimo različite dizajnere kako se bave radom Karla Lagerfelda, a posebno smo uživali u tome što je Vera Vang bila inspirisana njegovim radom.Glumica Lili Kolins nosila je upečatljivu haljinu koja je bila sastavljena od belog steznika i lepršave crne suknje sa ušivenim natpisom "Karl“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Rijana u Valentino "haute couture"

Rijana je uvek jedna od najbolje obučenih gostiju Met Gale i nije nas razočarala ni ove 2023. godine. Pevačica je odabrala dramatičnu belu "haute couture" haljinu od Valentina, koja je bila upotpunjena cvetnim pokrivačem za glavu koji je inspirisan kultnim Šanelovim cvetom, kamelijom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RİHANNA (@rihannaofficiall)

Nikol Kidman u vintidž Šanel haljini

Met Gala ne znači samo da izgledate dobro, već i da ispričate priču sa svojim autfitom, a Nikol Kidman je možda upravo imala najbolju priču noći. Glumica je nosila "Chanel couture" haljinu koju je prvi put obukla 2004. godine kada je glumila u kultnoj reklami za parfem Chanel No. 5.

 

 

Džared Leto obučen kao Šupet

Džared Leto je još jedan koji je ispričao divnu priču svojim autfitom. Pojavio se u kostimu Lagerfildove naslednice Šupet i sve oborio sa nogu. Istakao je da je mnogo voleo Karla i da mu mnogo nedostaje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto)


 

 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading