KAKO DA ŠTRUDLA BUDE MEKANA I SOČNA? Saveti iskusnih domaćica koji provereno uspevaju
Primenite ove jednostavne savete i uživajte u brojnim pohvalama za omiljenu poslasticu.
Koristite sastojke sobne temperature samo ako vam je tako napisano u receptu.
Brašno dodajte postepeno i nemojte da preterujete sa količinom.
Testo uvek ostavite bar 10 minuta da naraste.
Kada razvijate testo, rukama hvatajte dalju stranu testa i savijajte ga ka unutra.
Stavljajte u prethodno zagrejanu rernu i nemojte da otvarate dok poslastica ne bude skroz gotova.
CRNAC BEZ JAJA "NA ČAŠE" Neodoljivi desert sa bananom napravi se brzo, a pojede za tren oka
Fenomenalni slatkiš koji se smaže u jednom zalogaju, idealan za sve prilike.
KAPRIĆOZA Donosimo vam originalni italijanski recept za ovaj specijalitet
Preukusna pica bolja od one kupovne, za pravo zadovoljstvo.
LAZANJE SA PEČURKAMA Sočan spoj testenine sa povrćem pravi je raj za nepca
Ako volite klasične lazanje, ove ćete da obožavate.
KUVAJTE KROMPIR OVAKO I NIKAD SE NEĆE RASPASTI Trik koji provereno uspeva
Dodajte ovu namirnicu kada kuvate krompir i provereno se neće raspasti.
SLANA ŠTRUDLA SA KOBASICAMA BOLJA OD SLATKE Rapsodija ukusa za prave gurmane
Ako volite klasičnu štrudlu, njenu slanu verziju ćete da obožavate.
Komentari (0)