SMIRENO SAM OTIŠLA S PREGLEDA, ALI ME PROGONIO CRV SUMNJE Milena Vučić progovorila o zdravstvenom stanju nakon operacije dojke
Foto: Printscreen

Pevačica Milena Vučić prošla je kroz težak period nakon što je, tokom rutinskog samopregleda, napipala promenu na grudima.

Kako je rekla u emsiji RTS-a "Ordinacija" sama intuicija joj je rekla da treba da se pregleda.

- Sama sam, sasvim slučajno, otkrila promenu. Nisam bila sigurna da je promena u početku ili je to neki mlečni kanal. To nije klasičan čvorić, već je kao izraslina. Morala sam da uradim ultrazvuk, koji je pokazao da mora da se otkloni ta promena - kaže Milena.

SMIRENO SAM OTIŠLA S PREGLEDA, ALI ME PROGONIO CRV SUMNJE Milena Vučić progovorila o zdravstvenom stanju nakon operacije dojke

Instagram

 

Kako bi skrenula misli dok je čekala intervenciju, odlučila se da sa porodicom ode na odmor, međutim, crv sumnje nije joj dao mira.

- Dođe trenutak kada shvatiš da je sve moguće i da sve može da se desi svakome. Bio je crv sumnje koji mi nije dao mira. Nisam mogla da ne razmišljam o tome, definitivno sam bila uplašena i to sam videla po slikama - otkrila je Milena Vučić, koja nije mogla da se smiri dok nije bila gotova operacija i dok nije došao nalaz, koji je, na svu sreću, bio dobar.

Iz razgovora sa pacijentkinjama shavatila je koliko se zapravo žena bori sa ovom opakom bolešću i koliko teške te promene mogu biti.

"Jednu ženu doživljavam kao lavicu i borca. Ostala mi je u sećanju slika jedne prelepe žene, koja je spremna da pobedi sve pred sobom. Sa snagom koja je neverovatna i koju imaju samo posebni ljudi. Ona je nasmejana, zadovoljna i opuštena jer veruje da će pobediti i veruje da će sve biti u redu. Tad sam shvatila da ono što se meni dešava i nije tako strašno", naglasila je Milena.

Oporavak nakon operacije

"Posle sedam dana sam skinula konce i pitala profesora da li mogu na jogu, trening, sve najnormalnije. Rekao je da mogu već sutra, opušteno da nastavim sa svojim zdravim životom. I zaista, sve žene bi trebalo da se ugledaju i da prime k znanju ono o čemu smo pričale. To je jedina poruka i ne postoji ništa iza toga", naglasila je Milena Vučić Borovac za RTS ordinaciju, srećna što se sve lepo završilo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading