One se ne menjaju: Salma Hajek podelila fotku sa Penelope Kruz sa početka karijere, Za njih vreme kao da je stalo

Olja Jelić Vesti 01.05.2024 17:08 0

Penelope Kruz nedavno je proslavila svoj pedeseti rođendan, a Salma Hajek objavila je njihove zajedničke fotografije među kojima je i ona iz 1999. godine.

Salma i Penelope

Profimedia

Penelope Kruz nedavno je proslavila svoj pedeseti rođendan, a Salma Hajek objavila je njihove zajedničke fotografije među kojima je i ona iz 1999. godine.

Penelope i Salma tada su i dalje bile na početku svojih karijera, a glumice se skoro uopšte nisu promenile od te fotografije.

 

 

Fotografija nastala je na premijeri filma "Dogma" u Njujorku 1999. godine, a pored nje u objavu je uključen i fotografija s Oskara iz 2000. godine te još jedna iz 2005. godine.

Uz fotografije je Salma prijateljici i koleginici uputila i emotivnu čestitku: "Srećan rođendan Penelope. Hvala ti Bože što si poslao anđela na Zemlju. Svi mi čiji su se putevi s njom ukrstili znamo da nam je ona život učinila ludim, uzbudljivim, smislenim, inspirativnim i s toliko ljubavi nas naučila šta znači solidarnost i odanost".

"Hvala tebi, Penelope, za male anđele koje si rodila na ovom svetu. Ti si izvanredna žena, a svake godine sve više", zaključila je svoju poruku glumica.

 

 

Penelope je svoj rođendan proslavila na koncertu Bad Bunnyja, a podelila je i fotografije sa zabave koja je uslijedila, a kojoj je prisustvovala upravo Salma, ali i mnoge druge poznate ličnosti.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading