Trenutak za pamćenje: Mama slučajno snimila bebine prve korake, prizor je raznežio milione

Olja Jelić Vesti 03.05.2024 21:05 0

Dečji prvi koraci predstavljaju poseban trenutak za sve roditelje, a neki od njih čak uspeju da snime i imaju ih zauvek za uspomenu

Bebini prvi koraci

Printscreen/TikTok

Dečji prvi koraci predstavljaju poseban trenutak za sve roditelje, a neki od njih čak uspeju da snime i imaju ih zauvek za uspomenu. Tako je i sa mamom Brajton Vardrop koja je snimila trenutak u kojem je njen sin napravio svoje prve korake.

Ova mama je snimala simpatičan prizor svoje porodice koji prikazuje muža kako se igra sa starijom ćerkom i psa koji skakuće oko njih, ali nije očekivala da će i dečak pokušati da im se pridruži u igri. Stao je na noge i napravio nekoliko koraka, pa opet seo na pod, ali njegova mama je uspela da zabeleži prvi korak. 

Cela porodica oduševila se kada su shvatili što se dogodilo, a isto je i sa mnogima koji su video zapis pogledali na TikToku, na kojem je dosad pogledan 1.6 miliona puta. 

 

@brytonlou When you are casually videoing and catch your babys first steps 😭✨ #babysfirststeps ♬ Little Life - Cordelia

 

 

"Volela bih da sam i ja uspela da snimim prve korake svoje dece, to je tako draga uspomena", "Nikad nemoj da obrišeš ovaj video", "Predivno, ni ne poznajem vas, a ne mogu se prestanem da se smeškam", "Odlučio je da je vreme za hodanje", neki su od komentara. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading