Najlakša odluka koju je ikad donela: Eva Mendes progovorila o majčinstvu, evo šta je poručila ženama

Olja Jelić Vesti 03.05.2024 21:35 0

Iako nikada nije zamišljala svoj život sa 50 godina, Eva Mendes živi u skladu sa svojim ritmom - i ne može biti srećnija.

Eva

Printscreen/Instagram/evamendes

Iako nikada nije zamišljala svoj život sa 50 godina, Eva Mendes živi u skladu sa svojim ritmom - i ne može biti srećnija. "Ne podležem pritisku društva. Što god poželim da učinim, učinim", kaže za People glumica koja s Rajanom Goslingom ima kćeri Esmeraldu Amadu (9) i Amadu Li (8).

"Svakako nisam mislila da ću imati decu i biti kod kuće. Tako da sam jako srećna što je određeni muškarac ušao u moj život i naterao me da se predomislim o svim tim stvarima", rekla je. Pre 10 godina je napustila glumačku karijeru kako bi se fokusirala na svoju decu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

Kaže da je to bila "najlakša odluka" koju je ikad donela. "Kad sam sa 40 godina ostala trudna, drugima je to bilo strašno. A kad sam u dobi od 42 godine opet ostala trudna, ljudi su mi govorili: 'O moj Bože, bićeš tako umorna', ciljajući na to da treba imati decu u 20-ima", otkrila je.

"U dvadesetim sam pila i pušila"

"To je najgluplja stvar koju sam ikad čula. Potrebno je samo malo više strpljenja. Mislim da u svojim dvadesetima nisam bila spremna za to, pila sam i pušila. Definitivno ne bih mogla da odgajam decu u bilo kojem drugom periodu svog života osim sada", dodaje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

 

Jedna od najlepših žena sveta istakla je da je "srećna što je ispalo kako je ispalo"."Vidim svoju mamu kako stari. Vidim sebe kako starim. Vidim svoju decu kako rastu. Osećam se tako zahvalno", navodi.

Eva ništa nije snimala otkako je postala majka. Njena posljednja uloga bila je 2014. godine. Uz glumačku karijeru, predstavnica je velike kozmetičke kompanije, model i kreativna direktorica brenda šminke CIRCA Beauty.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading