Sušenje,veš
Profimedia
Sušenje,veš

Profimedia

Ispitivanje o navici svakodnevnog menjanja veša uradio je sajt za onlajn kupovinu "OnBuy" pa je anketom obuhvatio 2 .790 muškaraca i žena.

DA LI REDOVNO MENJATE VEŠ?

 

Na pitanje koliko često kupuju novi veš 13 odsto muškaraca reklo je da to čini svake tri godine, istu naviku ima i četiri procenta žena.

"Ako želite da održavate higijenu, onda bi trebalo da odeću, a posebno veš i opremu za trening, perete posle svakog nošenja", rekao je stručnjak za čišćenje iz "EOT Cleaning" kompanije Ivan Ivanov i preporučio da se za pranje odeće koristi antibakterijsko sredstvo na temperaturi od 40 do 60 stepeni.

Veš Mašina Pranje

Foto: EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Pera

18.10.2020 19:38

Ако то сада нисте знали, мушка анатомија и физиологија су другачије него женске, па због тога нема потребе да свакодневно мењају веш. Прецизније, мушкарцима из полног органа не цури никакав секрет осим када су узбуђени, али у таквим ситуацијама су обично гаће већ скинули. Код мушкараца су такође и остаци мале нужде на полном органу знатно мањи него код жена, поготово ако га добро истресу, што већина и ради. Приликом бављења спортом и телесним вежбама користе посебну одећу па им гаће остају чисте