Ena Luna
Instagram/printscreen
Ena Luna

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Naša sagovornica svoj posao pretvorila je u svojevrsno zadovoljstvo, a čari rada u "onlajn kancelariji" ne predstavljaju problem za poslovnu ženu njenog kova, jer sa obavezama i dobrim stilom može putovati na bilo koji kraj sveta.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ena Luna (@enaluna) on Jun 20, 2020 at 7:33am PDT

Nakon vanrednog stanja i pandemije koronavirusa, opcija odmora u Srbiji je najizvesnija i najsigurnija. Prvi put si leto dočekala na Kopaoniku. Kakvi su ti utisci?

- Na Kopaonik odlazim odmalena, ali samo u zimskom periodu jer porodično skijamo. Međutim, iznenadila sam se koliko aktivnosti i uživanja može da pruži planina i tokom letnjeg perioda. Rado ću se opet vratiti jednog vikenda ovog leta.

Šta bi posebno izdvojila sa ovog putovanja na prestižnoj domaćoj lokaciji?

- "Grand hotel & Spa" ima dugogodišnju tradiciju i sa punim pravom je broj jedan hotel na Kopaoniku. Lokacija, odlična hrana, spa centar i mnoge pogodnosti koje pruža, ispunjavaju potrebe različitih gostiju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ena Luna (@enaluna) on Jun 22, 2020 at 12:12pm PDT

Sudeći po objavama na društvenoj mreži Instagram tvoj boravak na Kopaoniku prošao je u brojnim aktivnostima, ali i u relaksaciji. Za sve one koji žele isto iskustvo, šta bi toplo preporučila?

- Volim adrenalin i fan sam svih vrsta zabavnih parkova. U ovom slučaju, u Avantura parku ne smete propustiti zip lajn, kao i vožnju bobom. Kasnije se opustite na masaži svećama.

Sinonim si za stil i nepogrešivi odabir odevne kombinacije. Šta jedna dama koja se opredelila za letovanje na Kopu mora imati u svom koferu?

- Hvala na komplimentima. Preporučila bih svima da se maksimalno opuste i spakuju samo "kežual" garderobu i dobru kožnu jaknu, a da modne kombinacije ostavite za grad. Svakako, put planine ne krećite bez kupaćeg kostima i pidžame.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ena Luna (@enaluna) on Jun 21, 2020 at 12:05pm PDT

Većina mladih koji pomno prate tvoje aktivnosti se pita koja "istina" se krije iza odličnih fotografija i snimaka... Da li želiš da nam otkriješ koliki trud stoji iza svake objave?

- Često delim na svom Instagram profilu kako nastaju moje fotografije, a jedina istina je da je potrebno napraviti ih sto da bi ispala jedna fenomenalna. Kada znate iz kog ugla ispadnete najbolje, imate manje posla u postprodukciji, ali ideja je ključna za nastanak dobre fotke.

Mlada si mama, pored toga diplomirana ekonomistkinja i "fešn guru"... Pored svakodnevnih obaveza, kako se u celokupan koncept tvoje "onlajn kancelarije" uklopio odmor na Kopaoniku?

- Imam sreću što je za moj posao potrebno imati samo lap top i internet, tako da, moja kanelarija može biti bilo gde na svetu. To je jedan od razloga zašto obožavam ovaj posao i nije mi nikada teško da se organizujem i radim.