SODOMA I GOMORA SVETSKE ELITE Žrtva pokojnog milijardera pedofila progovorila: Klinton je bio gost na Ostrvu orgija, Epstajn je prisilio mladu Virdžiniju da opšti sa princom Edvardom (VIDEO)

Teorija zavere ili gde ima vatre ima i dima

Džefri Epstajn
Džefri Epstajn, Foto: Tanjug/AP

Sve više cure vesti i informacije kako elita iskoriščava maloletnu decu za svoje bolesne požude. Mnoga imena moćnika našla su se na crnoj listi sodomije, a posebno su počele da cure informacije nakon smrti (navodno samoubistva) milijardera Džefrija Epstajna.

Ni po jednom drugom delu ovaj mijijarder neće biti upamćen, do po pričama koje se šire svetom, a jedna od najintrigantnijih je da je želeo da stvori novu ljudsku rasu od sopstvenog DNK i to koristeći mlaloletnice.

Bil Klinton
Bil Klinton, Foto: Shutterstock

Na njegovom posedu, na Devičanskim ostrvima, ugošćeni su mnogi moćnici, sudeći po pričama, kao što su Bil Klinton i princ Edvard.

Gotovo da nije tajna kako se tamo obavljala seksualna trgovina, a mračne tajne koje krije Pedofilsko ostrvo možda jednog dana dočekaju svetlost pravde.

Ovo su samo neki od dokaza da je svet skrenuo s koloseka koji se zove moral, a šta se sve krije iza senke, ostaje nam da vidimo, pod uslovom da ne zažmurimo.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: sara
  29/05/2020 - 15:12
  Nastrani i moralno izopačeni Bil Klinton je i naredio bombardovanje Srbije!!!. Treba ga tužiti!!!.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi