Muškarac, tuga, raskid, svađa
Shutterstock, ilustracija
Muškarac, tuga, raskid, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Muškarici su škrti na emocijama, ne vole da govore o svojim osećanjima i to zapravo ostavlja negativne posledice i po njih i po njihovu okolinu, tvrde istraživači kompanije Harry's.

Da li Vi imate neke strahove?

 

Kompanija Harry's želela je ipak da razbije iluziju nedodirljivog muškarca, pa je sprovela jedno opsežno istraživanje i pronašla listu stvari, koje neprestano brinu muškarce.

Najveći faktori bili su posao i novac. Naime, čak 17 odsto muškaraca brinulo je o svom poslu, a 16 odsto samo o prihodima. Druga briga po redu bila je zdravlje, pa nakon toga njihova deca. Neobično, ali sledeća briga bila je politika i stanje u državi, a tek kasnije porodica, okolina i budućnost.

Donosimo vam spisak najzanimljivijih odgovora koje je kompanije izdvojila iz svog istraživanja:

Voleo bih da mi je žena češće kod kuće. Ona je doktorka je i pod velikim je stresom, a to donosi našoj kući. Hteo bih da je tu za porodicu i da manje radi. Da li je to tako loše? (muškarac, 29 godina)

Želeo bih da imam lepše i simetričnije lice. Želim da nabavim nove zube, lepšu kosu i veće bicepse. Nema puno stvari koje volim na sebi. (muškarac, 25 godina iz Koventrija)

Jednostavno želim da se osećam voljeno. Ponekad se osećam kao da me ignoriše. Želeo bih da se otvori i kaže mi šta zaista misli o meni. Osećam se loše i kada prijatelje zatrpam svojim prblemima. Ne zanam sam kako da ih rešim i osećam se jadno zbog oslanjanja na porodicu. (Devon, 29 godina)

Pročitajte: