Novac
shutterstock
Novac

shutterstock

Novac, Foto: shutterstock

Privlačenje dobre sreće i izobilja veoma je zanimljiva tema u feng šui veštini, pa tako uz male izmene u svakodnevnom životu možemo postati bogatiji i srećniji!

Pročitajte kako određene biljke privlače novac, i šta bi obavezno trebalo da stavite u novčanik da privučete bogatstvo.

Postoje i mali trikovi ako želite više novca u životu, vezani za to šta bi uvek trebalo da imate kod sebe, i srećne brojeve po kineskim verovanjima.

U Kini se verovanje o srećnim brojevima zasniva na tome kako se izgovaraju! Najsrećnijim brojem tako se smatra 8, pravi simbol izobilja, sreće i bogatstva.

Kinezi obožavaju broj 8, pa će tako stanovi na osmom spratu ili automobili čije registarske tablice sadrže taj broj biti prodati po višoj ceni, jer donose sreću!

Možda vam je već jasno šta bi trebalo da uradite, trebalo bi da u novčaniku nosite metalan novac u sitnim apoenima čiji je zbir osam.

Pošto novčići takođe privlače sreću, neka se u odvojenom delu vašeg novčanika uvek nalaze kovanice koje u zbiru daju osam. Bolje je da to budu novčići od jednog, dva i pet dinara, nego četiri puta po dva dinara, jer broj četiri baš i nije srećan.