flert
Shutterstock
flert

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Često muškarci bivaju predatori koji se brzo zadovlje i svoje "lutke" zamene novima igračkama. No, hteli u to da verujete ili ne, sve je do vas!

U moru lepotica koje raspolažu raznim fizičkim atributima ne stoji odista i mudrost zavođenja. Da, na prvi pogled, uzevši u obzir, svaka raskošna dama osvojiće poglede i požudu muške populacije, ali da li će zadržati svog izabranika, stvar je već strategije.

zavodnica

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Fam fatal kroz istoriju ne beleži samo žene obdarene fizionomijom, neretko su to bivale žene ne tako prijatnog izgleda, a i danas se sreću "nespojivi" parovi koji uživaju idilu, gde žena ne raspolaže lepotom dok pored sebe ima pravog Apolona. Kako?

Kako postoji disciplina i umerenost u jelu i piću, kako postoje poslovne strategije, tako je sve i u ljubavnim odnosima.

Zavođenje Seks Afrodizijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Prvo pravilo za ženu jeste, ne predaj se u potpunosti. Onog momenta kada si mu dala sve, on više nema izazov osvajanja koji mu je utkan iskonski u DNK. 

Blago ignorisanje zagolicaće Kazanovu i ovo je poznat ženski trik. No, prelaženje granica gde se može lako otići u aroganciju i nadmenost, u ovom slučaju daće kontaefekat. 

Seks Zavođenje Ljubavnici

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ne budite vi inicijator. Muškarci su stvoreni da vode, ma koliko se feministički pokret bunio, opet se pozivamo na evoluciju i genetiku. Prepustite da na njemu bude prvi korak i prvi poziv. Neka misli da je on vas odabrao. 

Muškarac

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Žuto svetlo na semaforu se može tumačiti kao priprema za pokret, ali i kao znak da se treba stati. Neka ovo pravilo bude uvršćeno i u vaše strategije zavođenja. Nikada ne budite definitivni i čitljivi kao otvorena knjiga. Kada je u "neznanju" njegovo interesovanje za vas je uvek na vrhuncu.