NOVI POST SUPRUGE NAJBOLJEG TENISERA NA SVETU Među knjigama, koje su promenile život Jeleni Đoković, jedna je o intimnim odnosima

Često kažu da u životu svi tražimo sreću, ali onda se desi da ta potraga za srećom bude izbegavanje bola

Jelena Đoković
Foto: EPA/Georgios Kefalas

Jelena Đoković je ovih dana sa pratiocima na društvenim mrežama podela koje su joj knjige promenile  život.

Jelena je svratila do jedne knjižare u centru Beograda i rešila da otkrije svima šta to ona voli da čita.

“Rekli su mi da imam minut da nađem par knjiga za preporuku… Ispalo je tri minuta, a moglo je bar 33. Kad zađem u popularnu psihologiju, pa ne izlazim”, kazala je Jelena Đoković u videu koji je objavila na svom Instagramu.

NEDOSTAJE LI VAM OVIH DANA SAJAM KNJIGA?

Ukupan broj glasova: 56

  • Da! Veoma!: 34% (19)
  • Naravno!: 20% (11)
  • Posećujem knjižare, ali nije isto!: 5% (3)
  • Ne!: 41% (23)

"Često kažu da u životu svi tražimo sreću, ali onda se desi da ta potraga za srećom bude izbegavanje bola. Ali život je sam po sebi patnja i bol i mi treba da prihvatimo te stanice na putu ka nečemu i da ne izbegavamo bol, da ga ne maskiramo. Ova knjiga ima sjajne primere kako da to uradite u svakodnevnom životu”, poručuje Jelena.

Ona je sa police uzela knjige za koje kaže da su joj promenila život.

“Ja sada najviše čitam popularnu psihologiju i to je ono što najviše doprinosi mom rastu”, istakla je Jelena i preporučila nam knjigu “E, zabole me” pošto govori koliko su važne naše sopstvene odluke za sve ono što želimo od života.

Priznala je Jelena da tu knjigu nije pročitala, ali jeste čula da je pomogla mnogima.

“Ja vrlo poštujem Džoa Dispencu i jako volim njegove knjige, mislim da je sjajan čovek. A tu je i knjiga Četiri sporazuma koju preporučujem od srca, kao i Ester Perel – ona je genije za partnerske odnose. Seksualnost je nešto jako bitno i što mnogi izgube u dugim vezama. E, pa ovo je nešto što može da vam da neku interesantnu perspektivu”, savetuje Jelena.

Takođe preporučila je i izdanja posvećena ezoteriji, a među njima knjigu “10 najvažnijih stvari koje bi umrli želeli da vam kažu”.

Više vesti o sličnim temama nađite OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi