"ZAR U 21. VEKU NEKO TO TRAŽI?" Mladu šokirao "seksistički" zahtev verenikove porodice

Otkazala je venčanje!

Mlada, venčanje
Foto: Shutterstock

Dok se mlada spremala za venčanje, porodica njenog verenika pozvala je samo njenog oca na sastanak.

Ova mlada donela je tešku odluku i otkazala svoje venčanje nakon što je njen otac otkrio "seksistički" zahtev koji je porodica njenog partnera postavila iza njenih leđa. Otac je ispričao kako se njegova ćerka nedavno verila i da mu je oduvek bio drag njen verenik, kog je do nedavno smatrao ljubaznim i skromnim.

Međutim, kada je u nekoliko navrata bio sa porodicom ćerkinog dečka na večeri, oni su svaki put imali jako čudne primedbe. "Ne znam zašto ona radi, nije li to mužev posao? Majčin je posao da brine se o deci", znali su često da kažu verenikovi roditelji.

Dok se mlada spremala za venčanje, porodica njenog izabranika pozvala je samo njenog oca na sastanak. Tu su od njega zatražili miraz i rekli da devojka više neće raditi nakon što se uda. Otac je bio šokiran činjenicom da neko u 2020. godini traži miraz, a znao je i da njegova ćerka želi da nastavi da radi i da ostvari svoje snove.

Verenikova porodica napomenula je mladinom ocu da ne spominje ništa svojoj ćerki, ali on je to ipak učinio.

- Počela je da plače govoreći kako nije znala da je njen dečko seksista. Pitala me šta da učini, a ja sam joj rekao da nije prisiljena i da može da odustane od braka ako to želi. Otkazala je venčanje, a sada me napadaju njen bivši verenik i njegova porodica. Meni to nije važno, samo mi je važna sreća moje ćerke - rekao je otac.

Na Redditu je upitao ljude da li je pogrešio što joj je rekao istinu.

“Spasio si svoju ćerku od paklenoga života. Žao mi je što je kroz to morala da prođe”, “Siguran sam da joj je bio šok kada je saznala da joj je bivši i čitava njegova porodica mizogina. Nadam se da je ona dobro”, “Niste rekli svojoj ćerki da otkaže venčanje. Rekli ste joj da ćete, ako otkaže venčanje, biti uz nju. Tu je velika razlika”, samo su neki od komentara.

Povezane vesti

 • Korisnik: Zoran
  21/09/2020 - 14:44
  Ne razumem zasto se cudio ovaj otac mlade. Pa valjda je normalno ako se cerka uda da pruzis ono sto imas. Pa dajes svojoj cerki i njenoj kuci. Ako nemas vise uzmi dva jastuka pa pruzi cerki. Imam cerku i ako treba zaduzicu se preko glave da pruzim cerki i zetu sutra kada rese da se uzmu. Nije to miraz to je poklon za udaju.
  • duman @Zoran
   21/09/2020 - 23:37
   Pa nekad nisi ni mogao da udas teniski dete bez miraza!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi