SJAJAN UKUS: Bugarski krompir zapečen u rerni, najbolje jelo koje ćete ikada probati

Zaseniće svaku hranu koja se nađe na stolu

krompir, jelo, rucak, hrana
Foto: youtube/printscreen

Sastojci: 1 kg krompira, 100 g maslaca, 30 g brašna, 3 jaja, 100 g kačkavalja, 200 g kiselog mleka, so i biber po ukusu.

Priprema: Operite krompir i skuvajte ga u posoljenoj vodi. Kada se ohladi, oljuštite ga i izrendajte na krupno. Posolite ga i rasporedite u nauljen i brašnom posut pleh.

Jaja dobro umutite, dok ne udvostruče zapreminu i dodajte rastopljeni maslac. Dodajte i brašno i biber. Pažljivo promešajte i prelijte krompir.

Pospite narendanim kačkavaljem i pecite na 180 stepeni 30 minuta. Kod služenja dodajte kašiku kiselog mleka i kao dodatak servirajte sezonsku salatu.

Više vesti o sličnim temama nađite OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi