Sastojci:
2 jajeta
150 ml mleka
400 g brašna
1/2 svežeg kvasca
kašičica šećera
Nadev:
1 tikvica
1 glavica crnog luka
1 paprika
150 g dimljenog mesa
1 pavlaka
3 jajeta
kašika ulja, so, biber
Priprema:
U posudi razmutite kvasac sa 75 ml mleka, kašičicom brašna i kašičicom šećera, pa ostavite da nadođe. U posudu za mešanje staviti brašno, preostalo mleko, 2 jajeta i nadošao kvasac, pa umesiti testo i ostaviti da naraste.
Pola tikvice, pola crnog luka i pola paprike iseći na kolutove i propržiti na malo ulja.
Dimljeno meso iseći na kocke, ostatke povrća iseckati i sve propržiti, pa pobiberiti i posoliti.
Nadošlo testo staviti u podmazanu i brašnom posutu tepsiju, krajeve testa uviti, a na testo naneti nadev sa mesom, a potpm krupno sečenim povrćem.
Umutiti 3 jajeta i pavlaku pa preliti preko pite. Peći u rerni na 200 stepeni oko pola sata.