VARIVO KOJE VRAĆA SNAGU Svinjski gulaš sa pivom, raj na tanjiru

Uštedećete vreme jer može da se skuvaju dva ručka, samo prilog promenite

svinjski gulaš sa pivom
 Foto: youtube.com/printscreen

Sastojci:

500 gr svinjskog mesa
300 gr crnog luka
2 čena belog luka
2 kašike ulja
2 kašike paradajz pirea
1 kašičica senfa
4 dcl svetlog piva
1 kašičica mlevene crvene paprike
1 kašika gustina
so
mleveni biber
3 prstohvata ruzmarina

svinjski gulaš sa pivom
Foto: youtube.com/printscreen

Priprema:

Meso iseći na kocke i na 2 kašike ulja pržiti sa svih strana da porumeni, dodati sitnoseckan crni luk i beli luk, pržiti 5 – 6 minuta, dodati so, mleveni biber, mlevenu crvenu papriku i ruzmarin.
U posudi izmešati 1 kašičicu senfa, 2 kašike paradajz pirea i 4 dcl piva, preliti preko mesa, poklopiti i kuvati na tihoj vatri dok meso ne omekša. Po potrebi dolivati tople vode. Ako kuvamo u ekspres loncu, kuvati od kad para počinje da izlazi 30 minuta.
Kad gulaš bude kuvan, uzeti 2-3 kašike sosa iz gulaša dodati 1 kašiku gustina, izmešati dodati u gulaš i da se kuva 1 minut.
Gulaš služiti uz kuvanu testeninu, pire krompir ili njoke.

Više vesti o sličnim temama nađite OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi