majka
printscreen/instagram
majka

printscreen/instagram

Foto: printscreen/instagram

Laura iz Melburna je priznala da su njena deca "derišta" i da joj se na da uvek da im spremi večeru ili da im čita priče pre spavanja. Ona smatra da bi roditelji trebalo da budu iskreni i priznaju da ne vole svoju decu svake minute.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Laura Mazza BAppSc(Psych) MSW (@itslauramazza)

U objavi je istakla da to mame ne čini lošima, a roditelji bi trebalo da budu iskreniji u pogledu svojih osećaja i da ne osuđuju.

- Znam da se mnogo roditelja žali na roditeljstvo, ali to je zato što je vaspitanje dece najteža stvar koju sam ikad učinila. Svaki dan je nešto novo. Danas sam isfrustrirana, plakala sam, osećala sam krivicu, osećala se srećno i voljeno, davala ljubav i sve to za manje od 24 sata. Teško je svim roditeljima. Mislim da bi svi trebalo da budemo iskreni oko toga - rekla je.

Laura je mama troje dece, Lusi (6), Sofije (4) i Džejmsa (2).

- Zašto nekad ne bi mogle slobodno reći 'Jednostavno ne mogu večeras da spremam večeru' ili da nas pomisao o čitanju priča tera da 'izvadimo sebi oči'. Želim da znate da sa mnom to možete reći i nikada neću pomisliti da ne volite svou decu zbog toga ili da niste zahvalni. Jer znate što je još teže od odgoja dece? Pretvarati se da nije teško - napisala je ova mama.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Laura Mazza BAppSc(Psych) MSW (@itslauramazza)

Njena objava je odjeknula kod drugih mama i prikupila je stotine komentara.

- Da, upravo je ovo bila i moja misao danas! Lepo je znati da nisam sama u ovome - komentirala je jedna mama.

- Najbolja objava ikad. Slažem se - dodala je druga.

PROČITAJTE JOŠ: