Džan Jaman
Screenshot
Džan Jaman

Screenshot

 Foto: Screenshot

Iako su proglašeni od strane kritičara kako najlepši filmski par, Džan Jaman i Demet Ozdemir izgleda nisu u dobrom odnosu. 

Kako smo već pisali, hemija koja je pratila seriju "Ptica ranoranilica" ili "Džan", razvila se i kod mladog glumačkog para tokom snimanja i iza kamera.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by C a n Y a m a n ?? (@canyaman) on Jun 23, 2019 at 4:49am PDT

Biće da je prelepi Džan malo više samouveren nego što je to potrebno, pa je prvi skandal koji je pogodio tursku javnost izazvao kada je u jednoj španskoj emisiji na pitanje voditeljke kako obajšnjava da nije sa ove planete kada je gotovo savršen, on je odgovorio:

"Pređimo u sobu iza da vam objasnim".

Džan se ovde nije zaustavio sa neprijatnim iznenađenjima, pa  je izjavio da svaki glumački par mora da ima visok libido kako bi osvojio publiku. Potvrdio je vezu sa Demezet rekavši da je između njih bio ogroman napon koji je uticao na gledanost serije, ali je potvrdio nagađanja da su bili u vezi koja je započela negde oko dvdesete epizode.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#ErkenciKuş 43. bölüm ✨ Bayaa iyi ! @1demetozdemir ? Bu akşam | 20:00 @startv Photo @mortezaatabaki ?

A post shared by C a n Y a m a n ?? (@canyaman) on May 25, 2019 at 12:27am PDT

Ovo se turskoj glumici nije nimalo svidelo, te je Džanu zapretila tužbom ukoliko bude nastavio da daje izjeve u vezi nje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by C a n Y a m a n ?? (@canyaman) on Jun 29, 2019 at 9:45am PDT

Zbog smelih izjava, izazvao je gnev među kolegama koji su mišljenja da je Jaman svoju karijeru već u startu zatvorio. Pinar Deniz je čak odbila da glumi sa njim u novoj seriji, a na jednom snimanju Džan glumicu namerno polio čejem jer, kako kaže njihov libido nije bio dovoljno veliki.