stefan subotić
Printskrin
stefan subotić

Printskrin

Foto: Printskrin

Svakog radnog dana od 6 do 8 časova na programu RED TV-a možete pratiti jutarnji program "Zornjak" koji vodi Dragan Marinković Maca, a društvo u studiju mu prave tri devojke - Anđela Ašanin, Marta i Mira, koje su zadružene za svoje segmente.

Maca je u "Zornjaku" ugostio Stefana Subotića, stručnjaka za šminkanje. Ovaj talentovani mladić stvara neverovatne transformacije koje najviše primenjuje na sebi i od momka postaje devojka. Njegov Instagram profil prepun je takvih fotografija, a mnogi misle da se radi o dve različite osobe.

stefan subotić

Printskrin

Foto: Printskrin

Svoj performans gleda kao vid umetnosti, talenat za šminkanje otkrio je pre desetak godina, a od tada važi za čarobnjaka. Stefan je u "Zornjaku" na RED TV-u ispričao i kako crta svoje grudi, a onda je u jednom momentu i izvadio čarape iz brusa.

Ne moraš vaditi... Pa dobro, to je kod većine žena tako - našalio se Maca.
Otkrio sam vam tajnu - rekao je Stefan.

stefan subotić

Printskrin

Foto: Printskrin

Tokom transformacija, Stefanovo lice poprimilo je i uz pomoć šminke, konture mnogih poznatih ličnosti, a on je na RED TV-u rekao kako se podjedanko pojavljuje u javnosti i kao muško i kao žensko. Ovo što sada vidite je isključivo šou, zaj*bancija. I ego i alterego su mi u balansu. Ležem kao Stefan, budim se kao Stefan - rekao je Subotić.