Fotelja
shutterstock
Fotelja

shutterstock

Foto: shutterstock

Nenametljiva, a upečatljiva, fotelja je postala centar uređenog prostora, koji ne mora biti veći od par kvadratnih metara da bi formirao vizuelno naglašeni i izdvojeni deo vašeg doma.

Ćoškasto savršenstvo

Ćoškasto savršenstvo

Shutterstock

Ćoškasto savršenstvo, Foto: Shutterstock

Ako odaberete da je stavite u ugao sobe, to može biti pravi pogodak. Odaberite mekani tepih, a uz fotelju stavite i niži klub-stočić - dobićete savršeno udobno mesto za čitanje knjige uz topli čaj ili šoljicu kafe. Ukoliko taj ugao nema u blizini prozor, postarajte se da obezbedite i podnu lampu.

Dominacija iz centra

Dominacija iz centra

Shutterstock

Dominacija iz centra, Foto: Shutterstock

Da, koliko god vam čudno delovalo, fotelju možete postaviti i u centru dnevne sobe i koristite kao radni sto, odnosno stolicu. Duboko zavaljeni, s laptopom u krilu, zaista ćete se osećati kao za radnim stolom. Uz to, što veća fotelja, to veći izbor njene namene.

Može i u spavaću sobu

Može i u spavaću sobu

Shutterstock

Može i u spavaću sobu, Foto: Shutterstock

Neretko ljudi odluče da im fotelja krasi i spavaću sobu. Mnogi vole da pred spavanje, u bademantilu ili ogrnuti ćebetom, sede i uživaju, a često se desi i da na njoj završe odevne kombinacije koje sutradan treba da da budu obučene.

A što da ne i u kupatilu?

A što da ne i u kupatilu?

Shutterstock

A što da ne i u kupatilu?, Foto: Shutterstock

Jeste neobično, ali fotelja u kupatilu može da bude komad koji će da ubije monotniju tog prostora, a namene su joj beskrajne. Možete sedeti udobno zavaljeni dok mažete telo posle kupanja ili da pravite svom predškolcu društvo dok se uči da se kupa samostalno.

PROČITAJTE JOŠ: