kosa
printscreen/instagram
kosa

printscreen/instagram

kosa, Foto: printscreen/instagram

Neprestane promene najpopularnijih trendova i modela ono su što modni svet čini uzbudljivim i zanimljivim, a u naše ormar unosi dozu osveženja. Svaka nova sezona donosi novu modnu priču u kojoj glavne uloge igraju upravo ti najpopularniji odevni komadi, modni dodaci i trendovi. Uz neočekivane novitete, modne kuće i brendovi u svojim nas kolekcijama uvek vraćaju i nekim starim, zaboravljenim modnim favoritima.

Uz modne novitete s naglaskom na udobnost i očekivani povratak prolećnih klasika među kojima se ističu svestrane haljine i romantične bluze, na listi najpopularnijih modela za proleće 2021. istakle su se helanke sa lastišom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat)

Devedesete godine prošlog veka neprestan su izvor modne inspiracije za modne kuće, dizajnere i brendove. Model koji će nas ovog proleća nakratko vratiti u devedesete, u nama probuditi nalet nostalgije, a u naše ormare nove outfit ideje su pantalone i helanke s trakom oko stopala.

Iako ih u modnom svetu nismo videli od kraja devedesetih, ove helanke su ponovo pronašle svoje mesto na listi modnih favorita i u ormarima modno osvešćenih dama.

Nakon velikih promena u modnom svetu koje je donela 2021. godina, modni brendovi tražili su kako jednostavne, ugodne i ležerne modele učiniti zanimljivijima. Obične helanke i udobne pantalone ubrzo su zamenili modeli s dodatom trakom oko stopala. Iako su izazvale kritike brojnih skeptika, modne trendseterke u njima su pronašle savršeni komad koji je svaku, čak i najjednostavniju kombinaciju činio malo zanimljivijom.

Kako ćemo nositi ovakve helanke ovog proleća?

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kasia Szymków (@jestem_kasia)

Sa jednostavnim majicama, teksas jaknama ili prolećnim pletivom kako bismo kreirale ležerne vikend kombinacije ili udoban poslovni izgled za rad od kuće. Za odlazak u grad ili kancelariju, iz ormara ćemo izvući pantaone s trakom oko stopala kojem ćemo savršeni spoj pronaći u prolećnim bluzama i košuljama ili jednostavnom topu i kardiganu.

Kako vam se dopada ovaj trend?

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivana Vukušić (@i.vukusic)