exit
Promo
exit

Promo

Foto: Promo

Nova globalna platforma „R:evolucija svesti“, pokrenuta na sam Exitov rođendan, donosi u petak, 14. avgusta 2020. u 16:30 diskusiju na temu „Oslobađanje od kolektivne traume.“ Nakon dva jako zapažena panela progledana više od 70.000 puta, koji su se bavili temama aktivizma u sledećih 20 godina i važnosti zaštite životne sredine, ovog petka fokus će biti na jednoj izuzetno aktuelnoj temu, pogotovo u ovoj turbulentnoj 2020. godini koja će ostaviti posledice na mentalno zdravlje čovečanstva.

Učesnici panela biće:

· Dr. Beau Lotto – profesor neurologije, autor i preduzetnik, čije govore je slušalo više od 9 miliona ljudi širom sveta

exit

Promo

Foto: Promo

· Henry Ammar – međunarodni motivacioni govornik i preduzetnik, te domaćin Top 10 podkasta, „Making It Happen with Henry Ammar”

exit

Promo

Foto: Promo

· Thomas Hubl – renomirani edukator i međunarodni facilitator, osnivač Akademije za unutrašnju nauku

exit

Promo

 Foto: Promo

Domaćin razgovora biće Nikola Jurišić, viši stručnjak za kulturu kompanije McKinsey, moderator i trener.

exit

Promo

Foto: Promo

Conscious R:Evolution - Processing Collective Trauma to Release Love, Presence and Freedom:

U godini u kojoj se ceo svet nalazi u globalnoj krizi, zdravstvenoj, ekonomskoj, ali iznad svega ekološkoj, potrebno je između ostalog izgraditi svest o tome šta je kolektivna trauma i kako se nositi sa njom. Tema kolektivne traume podstiče razmišljanje o tome na koji način iskustva naših predaka utiču na naš život i oblikuju našu realnost danas, ali i o tome na koji način će naše današnje iskustvo, uključujući i pandemiju čiji smo svedoci, ostaviti trag na buduće generacije. Učesnici panela diskutovaće upravo na temu toga šta je kolektivna trauma, stečena i nasledna, koliko je ona važna i na koji način se ispoljava u našim životima, a u cilju pronalaženja načina na koji možemo preduzeti nešto po tom pitanju.