manekenka
printscreen/instagram
manekenka

printscreen/instagram

Foto: printscreen/instagram

Za Elenu Perminovu možemo reći da živi život iz bajke. Ova lepotica se bavi manekenstvom, udata je za milijardera Aleksandra Lebedeva (61), ima troje dece, na putu je četvrto, uživa u luksuznim putovanjima, ne mari za novac koji troši, nosi najskuplju odeću i vozi najbolje automobile... Ali, nekada nije ima ništa!

Elena danas živi svoje snove, ali pre nešto manje od dve decenije prolazila je kroz pravi košmar! Lepa 34-godišnjakinja rođena je hladnom Sibiru, a detinjstvo je provela u užasnoj oskudici, tolikoj da su joj čokolada i žvake bile gotovo nepoznanica.

Sa 16 godina završila iza rešetaka

U pokušajima da pobegne od nemaštine, roditeljski dom napustila je sa samo 16 godina, a vreme je provodila sa tadašnjim dečkom, sa kojim je počela da se bavi nelegalnim poslovima. Ubrzo je uhvaćena na delu dok je dilovala drogu u jednom noćnom klubu, a problemi su tu tek počeli.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova)

Završila je u zatvoru, a presuda je bila veoma teška. Naime, Elenu je čekalo šest godina zatvora. Ona je izdala glavnog dilera, zbog čega je dobila brutalne pretnje smrću, a tada u Rusiji još uvek nije postao program zaštite svedoka. Njen otac je tada otišao do Lebedeva, koji je radio na donošenju zakona o zaštiti svedoka kao član parlamenta, zamolivši ga za pomoć. I zaista, on je uspeo da izbavi ovu mladu samu iz ovog pakla.

- Sarađivala je s njima, ali skoro je ubijena - rekao je Lebedev svojevremeno za magazin "Tajm".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova)

Ovaj nekadašnji KGB-ovac i milijarder od Elene je stariji 27 godini, ali čak ni to nije sprečilo njihovu ljubav da se rasplamsa punom snagom. Međutim, njihova romansa nije započela odman nakon njenog izlaska iz zatvora, već je trebalo da prođe neko vreme...

Perminova je karijeru modela započela tako što se fotografisala za "Playboy", a ova rizična odluka ipak joj je otvorila vrata u svetu visoke mode. Paralelno je završavala ekonomiju u Moskvi, a ubrzo je započela vezu sa pomenutim biznismenom, jednim od pet najbogatijih u Rusiji.

Par je u braku već 16 godina, a ljubav je krunisana i rođenjem troje dece. U Rusiji ih vole jer su netipičan par, bar za ljude iz visokih slojeva društva - retko kad izlaze, a najradije vreme provode kod kuće, na pecanju ili porodičnim putovanjima. U njihov život možete da zavirite i preko Instagram profila, koje oboje ažurno vode i rado kače zajedničke fotografije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova)

Zanimljivo je osvrnuti se i na Elenin modni uticaj. Elena važi za modnu ikonu ne samo u rodnoj Rusiji, već i u čitavom svetu, a teško da bilo koja važna revija može da prođe bez nje u prvom redu. Do sada je imala priliku da sarađuje sa mnogim poznatim modnim brendovima, rado je viđena na nedljama mode u prvim redovima na gotovo svim revijama, a često krasi i naslovnice prestižnih magazina. Imala je priliku da sarađuje i sa srpskim dizajnerom koji stoji iza brenda Mihano Momosa.

Osnovala je i sopstvenu proizvodnju zdrave hrane, a veliki je humanitarac i često organizuje dobrotovorne akcije za pomoć deci. Veoma je aktivna na društvenoj mreži gde redovno objavljuje modne slike kao i fotke sa putovanja, a ne krije i koliko je uzbuđenja što njihova porodica uskoro postati bogatija za još jednog člana.