DA LI JE ON ONAJ PRAVI?! Pet znakova da će vaš partner biti dobar otac!

Ljubav često zna da prevari

ljubav, veza, par, sreća
Foto: shutterstock

Kada planirate budućnost sa partnerom i pitate se hoće li on biti dobar otac vašoj deci, postoji nekoliko karakteristika koje vam mogu pokazati da će on biti dobar roditelj.

Pomaže vam u obavljanju kućnih poslova
Ukoliko vaš partner pokazuje interesovanje za obavljanjem kućnih poslova, te vam rado pomaže kod istih, onda će takav muškarac biti dobar otac vašoj deci.

Vodi se time da ravnopravno učestvuje u domu, te s vremena na vreme pripremi sjajan obrok ili vas recimo odmeni u brisanju prašine. Kada dete dođe na svet, na njega ćete uvek moći da se oslonite.

Zna da funkcioniše pod pritiskom
Kada se nađemo u nekoj bezizlaznoj situaciji, potrebna nam je podrška partnera. Nikako nam ne treba muškarac koji će samo sedeti sa strane, posmatrati, a da ništa ne preduzme kako bi nam olakšao.

Par, dan zaljubljenih, ljubav, veza, poklon
Foto: Shutterstock

Muškarac koji može da se snađe pod pritiskom ili u nekoj stresnoj situaciji verovatno će kasnije znati da umiri bebu kada zaplače u pola noći.

Brine o vašim potrebama
Žene od partnera ne traže ispunjenje neostvarivih želja, ali ako vidimo da on brine o našim potrebama i trudi se da budemo zadovoljne, jasno je da je spreman uložiti u vezu i zajednički život.

To što pokazuje brigu znači da nije sebičan, kao i da će dati sve od sebe da bude brižan otac.

Odgovoran
Kada muškarac redovno plaća svoje račune, razmišlja da li je sve poneo kada ste krenuli na letovanje na primer, to jasno govori da je odgovoran i da će se tako ophoditi prema vašoj deci u budućnosti.

ljubav, srce, veza
Foto: shutterstock

Ima kućne ljubimce

Iako ovo možda izgleda nebitno, muškarac koji je imao ili ima kućnog ljubimca navikao je da razmišlja o potrebama drugih ljudi, a ne samo o svojima.

Briga o tome je li ljubimac sit i iskustvo u čišćenju dlaka, izmeta nisu isto što i očinstvo, ali su dobra osnova za tu ulogu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi