novinarka
printscreen/instagram
novinarka

printscreen/instagram

Foto: printscreen/instagram

Prema navodima koje je iznela na Instagramu, nju je tokom porođaja maltretirao anesteziolog dr Tomislav Krajinović koji ju je udarao i vređao.

Evo šta o tome kažu iz "Narodnog fronta".

"Klinika nije dobila nikakvu zvaničnu prijavu od pacijentkinje na rad Tome Krajinovića. Ako se to bude desilo, Klinika će sprovesti čitav postupak u skladu sa zakonom, uključujući utvrđivanje odgovornosti i sankcionisanje određenog ponašanja. Mi kao kuća, iako nam je jako krivo kada neko najlepši dan u životu, odnosno rađanje svog deteta doživi kao traumu, ne možemo da postupamo prema navodima iz novina", rekli su.

Narodni front

google maps

Foto: google maps

Na pitanje da li će anesteziolog dr Krajnović biti sankcionisan, ukoliko se njeni navodi pokažu kao istiniti, iz GAK "Narodni front" odgovaraju:

"Preduzećemo sve u skladu sa zakonskom procedurom, ako i kada budemo dobili zvaničnu prijavu na rad pomenutog lekara. Odnosno, postupićemo onako kako Zakon o radu nalaže, uključujući disciplinski postupak, utvrđivanje odgovornosti, sankcije", istakli su iz Narodnog fronta i dodali da nemaju evidenciju da se do sada neko od pacijenata žalio na njegov rad.

"Do sada se niko nije žalio na rad dr Krajinovića pismenim putem. Mi nemamo prijave na rad pomenutog lekara u pismenoj formi koja je zakonski osnov za bilo kakvo reagovanje. Nismo u stanju da spekulišemo da li su pacijenti zadovoljni ili nisu zadovoljni njegovim radom i ne možemo da se oslanjamo na komentare na društvenim mrežama. Jedino što kao institucija možemo da kažemo jeste da nam je krivo što je pacijentkinja sa takvim osećanjem napustila našu kuću koja se zaista maksimalno trudi da svakom pacijentu pruži vrhunsku uslugu. Nemojte da zbog potencijalnog dela jednog pojedinca trpi ovakva ustanova", zaključili su oni.